Cover Story - Omarm je ruimte met kleur

Zoals alle goede ideeën is Cover Story voortgekomen uit een echt probleem: noch de verf op de markt, noch de koopervaring voldeed aan de eisen van de hedendaagse consument. Het is niet bijzonder dat auto's tegenwoordig rijden op elektriciteit, melk gemaakt is van haver en alledaagse boodschappen thuis besteld worden. Favoriete programma's worden on demand bekeken en mensen geven om de ethische productie van hun kleding. Een van de meest belangrijke interieurontwerpproducten voor ons huis wordt echter nog steeds gezien als een bouwmateriaal. We kopen onze verf nog steeds bij enorme bouwmarkten in industriegebieden. Waarom?

De reden is voor de hand liggend: De industrie wordt gedomineerd door grote bedrijven die verbonden zijn met mondiale grondstoffenleveranciers en grote winkelketens. Dit gegeven betekent dat er weinig wil is om iets te veranderen en dat consumenten nog steeds ouderwetse diensten en producten worden aangeboden.

Wij hebben Cover Story opgericht om mensen een alternatief te bieden - voor hen die schilderen niet zien als renovatie maar als interieurontwerp. Wij geloven dat de kleur van de muren het belangrijkste element van het interieur is. En omdat het vinden van de perfecte kleur veeleisend is, is onze kleurenkaart zorgvuldig samengesteld door professionals. Op die manier is elk van onze kleuren juist en zijn er geen verkeerde keuzes.

Wij zijn van mening dat interieurdecoratie eenvoudig en ongecompliceerd moet zijn. Daarom worden onze innovatieve kleurstalen, verf en verfbenodigdheden bij je thuisbezorgd met maar een paar drukken op de knop.

Wij geloven dat de groeiende milieudruk door plastic in de wereld gestopt moet worden. We hebben al genoeg plastic in de wereld. Er drijft meer dan 150 ton plasticafval in de zee en er komt elke week een hoeveelheid microplastic ter grootte van een creditcard in ons lichaam terecht. Daarom zijn onze verfsoorten en verpakkingen volledig plasticvrij.

Waar jij jezelf mee omringt doet ertoe. Of het nou gaat om mensen, materialen, ideeën - of kleuren.