Collaborations

Milan Design Week, Alcova

Op de Milaan Design Week van 17 tot 23 april 2023 was Cover Story één van de vertegenwoordigers van de Finse materiaalfabrikanten. Hier hebben ze het internationale design publiek ontmoet. De Alcova tentoonstelling is een van de meest fascinerende en onmiskenbare evenementen van de afgelopen jaren tijdens de Milan Design Week en brengt invloedrijke mensen uit de designwereld samen.

Cover Story x Iittala x Artek

De samenwerkingscollectie tussen de pionier van het Noordse design, Iittala, en de marktleider in plasticvrije verf, Cover Story, omvat zes verfkleuren. Deze zijn geïnspireerd door het archief van Iittala (met meer dan 200 glaskleuren) en de esthetiek van het Noordse design.

Boutique Hotel Sandsund

Architect Birger Federley ontwierp in 1912 in Tampere een indrukwekkende villa met mansarde dak. Nu dient Villa Sandsund als een uniek boetiekhotel met zeven kamers. Hotel Sandsund stelt gasten in staat om de originele tegelkachels en andere details uit de Art Nouveau periode te bewonderen terwijl ze genieten van de verfkleuren van Cover Story op alle muren.

In de wisselende tentoonstellingen in het Designmuseum in Helsinki kunt u sarchitectuur en sferen verkennen die, naast Fins design, zijn gecreëerd door het gebruik vand de kleuren van Cover Story.

In de wisselende tentoonstellingen in het Designmuseum in Helsinki kunt u sarchitectuur en sferen verkennen die, naast Fins design, zijn gecreëerd door het gebruik vand de kleuren van Cover Story.

Fintastic, Stockholm

Fintastic bracht zeven interessante en actuele Finse merken samen voor Stockholm Design Week 2022. Naast Cover Story maakten Finarte, Woodio, Vieser, Johanna Gullichsen, Ornäs en ontwerper Hanna Anonen deel uit van de tentoonstelling, samengesteld door stylist Annika Kampmann.

Kustaa Saksi

De tentoonstellingen van kunstenaar Kustaa Saksi, werkzaam in Amsterdam, voeren je mee naar de wereld van psychedelica, geometrie en ‘migraine’ patronen, waar je culturele kruispunten en botanische stijlen kunt verkennen. De intense sfeer van de tentoonstellingen van Saksi worden mede mogelijk gemaakt door de plasticvrije verf van Cover Story.

Artek

De Artek flagshipstore in Helsinki aan de Keskuskatu biedt inspiratie op twee verdiepingen en gebruiken Cover Story verfkleuren voor de wisselende showrooms. De selectie in de winkel omvat een intrigerend en zorgvuldig samengesteld assortiment design klassiekers en noviteiten van Artek, Vitra en andere vooraanstaande binnenlandse en internationale designmerken.