Duurzaamheid

Onze toewijding aan een verantwoorde toekomst

Bij Cover story willen we wat altijd routinematig is gedaan veranderen: daarom creëren we nieuwe transparantieprotocollen in het verfproductieproces. Ons doel is om de natuur te behouden en ouderwetse industriegewoontes te herzien. Wij dragen ons steentje bij door transparant te zijn en door het aanbieden van hoogwaardige en emissiearme producten. Hierdoor heeft ons productieproces een lage impact op het milieu.

Goed doordachte productie

Een aanzienlijk deel van de broeikasgassen in de wereld komt voort uit het dagelijks leven.
Maar nog belangrijker zijn de emissies van transport en logistiek.

Wij produceren al onze verf in Zuid-Finland. Dit betekent dat er minder transport nodig is, waardoor er minder CO2-uitstoot ontstaat. Daarnaast hebben we meer controle en toezicht op het productieproces.

Wat jou omringt is belangrijk

Terwijl we in ons dagelijks leven steeds meer stoffen en producten gebruiken die chemicaliën bevatten, stellen we onszelf bloot aan de bijwerkingen daarvan. Als producenten moeten wij de verantwoordelijkheid nemen voor de producten die we maken en als consumenten voor de goederen die we consumeren. Deze keuzes doen er toe, zowel voor onze gezondheid als voor de gezamenlijke toekomst van onze planeet.

We willen dat de goede keuze een gemakkelijke keuze is

We willen dat de goede keuze een gemakkelijke keuze is