Productinformatie en duurzamheid

De plasticvrije verf van Cover Story is een veilige keuze voor muren en plafonds in huis. Geprezen door professionals, zorgen onze verfkwaliteit en uitstekende dekking voor een mooie, rijke afwerking van uw binnenoppervlakken.

Plasticvrije verf vormt geen plastic laag op het geverfde oppervlak, maar laat de structuren ademen. Tot slot komen er geen milieubelastende stoffen in de natuur terecht.

Zero-VOC en geurloze verf is veilig en aangenaam om binnenshuis te gebruiken. Cover Story-verf is op waterbasis, wat betekent dat er geen oplosmiddelen in zitten die schadelijke stoffen in de binnenlucht afgeven. Ook zit er geen ammoniak, formaldehyde of kankerverwekkende stoffen in de verf en stinkt het dus niet.

De ondoorzichtige CS Signature volledig matte afwerking verzacht de sfeer van de kamer. Het creëert een prachtig oppervlak op muren en plafonds dat het licht van de zomerzon zachtjes weerkaatst naar de winterse duisternis.

Ademende plasticvrije verf laat constructies ademen en voorkomt zo vochtschade zoals schimmel. Dankzij het ademend vermogen is de interieurverf van Cover Story ook ideaal voor hout en makkelijk te onderhouden oppervlakken.

De uitstekende kwaliteit van de verf staat garant voor een geslaagd resultaat. De dekking en smeerbaarheid van de verf, geprezen door professionals, maken het schilderen moeiteloos en geven muren en plafonds een prachtig gladde, volledig matte afwerking met een lage lichtreflectie.

Kleurstalen geverfd met echte verf maken het nemen van beslissingen makkelijk. Onze A4 peel-and-stick stalen helpen je te observeren hoe de kleur eruitziet in verschillende lichtomstandigheden en op verschillende tijdstippen van de dag – de kwaliteit en kwantiteit van licht hebben een aanzienlijke invloed op hoe we kleur waarnemen. De kleurstalen zijn gemaakt met echte Cover Story-verf, dus de kleur is gegarandeerd hetzelfde als de daadwerkelijke verf.

Technische informatie
Alle Cover Story-verf heeft dezelfde prijs en wordt voorgekleurd verkocht. Alle tinten worden verkocht in blikken van 3,6 en 9,0 liter.

Cover Story interieurverf is volledig mat, plasticvrij en watergedragen. Alle Cover Story-verf wordt vervaardigd in Finland.